Hogyan lehet letiltani a „OneDrive beállítása” felugró ablakot a Windows 10 rendszeren?

Kérdés

Probléma: Hogyan lehet letiltani a „OneDrive beállítása” felugró ablakot a Windows 10 rendszeren?

Helló, kapok egy előugró üzenetet a OneDrive-tól, amely arra kéri, hogy állítsam be az e-mail cím megadásával és a bejelentkezéssel. Valójában nem vagyok OneDrive rajongó, és nem szándékozom használni. 2015-től használom a Windows 10 operációs rendszert, és töröltem a jelölőnégyzetet a 'Start OneDrive automatikusan, amikor bejelentkezem a Windowsba' jelölőnégyzetből, de az előugró ablak nem tűnt el. Meg tudná mondani, hogy van-e mód a OneDrive előugró ablakainak letiltására? Előre is köszönöm!

Megoldott válasz

Azonnal értsd meg A számítógép csúcsteljesítményének helyreállításához meg kell vásárolnia a javítószoftver licencelt változatát.

Álljon meg

A OneDrive a Microsoft szolgáltatása, amely lehetővé teszi a személyes fájlok továbbítását, megosztását és a „felhőben” történő tárolását. A Microsoft Windows összes felhasználó ingyenesen használhatja a szolgáltatást. A korábbi Windows verziókban nem volt előre telepítve a OneDrive, ezért azoknak, akik a használata mellett döntöttek, le kellett tölteniük a boltból. A Windows 10 rendszerrel azonban a szolgáltatás alapértelmezés szerint telepítve van, és a Microsoft nagyon ajánlja annak használatát, mivel a vizuális testreszabás, a témák, az alkalmazásbeállítások, az IE, az Edge, az előzmények, a mentett jelszavak szinkronizálására is használható. és a rendszer beállításait az Xbox One, a Windows 8.1, a Windows 10 és a Windows Phone rendszeren. A sok előny ellenére az emberek szabadon választhatnak bármelyik felhőalapú tárhelyet, és sok személyes hozzáállás miatt úgy döntenek, hogy alternatívát használnak.

A probléma az, hogy a Windows 10 rendszer automatikusan engedélyezi a OneDrive-ot, ha egy PC-felhasználó Microsoft-fiókkal jelentkezik be a rendszerbe. Mindazonáltal, ha a számítógép tulajdonosa helyi fiókot használ a Windows rendszerbe történő bejelentkezéshez, a „A OneDrive beállítása” Felugrik rendszeresen előfordul. Az üzenet egy mondatban mutatja be a OneDrive programot, és arra kéri a PC-felhasználót, hogy írja be e-mail címét és jelentkezzen be. A felugró ablakot bezárhatja a jobb felső sarokban található X gomb megnyomásával, de az ismételten megjelenik. egy darabig. Valójában a „OneDrive beállítása” hiba irritáló. Szerencsére van egy egészen egyszerű megoldás, amely segít tiltsa le a „OneDrive beállítása” előugró ablakot tartósan.



Hogyan lehet letiltani a „OneDrive beállítása” felugró ablakot a Windows 10 rendszeren?

A számítógép csúcsteljesítményének helyreállításához meg kell vásárolnia a Reimage Reimage javító szoftver licencelt verzióját.

1. módszer: Tiltsa le a OneDrive-ot a Csoportházirend-szerkesztő segítségével

Ez az opció érvényes A Windows 10 Pro verziója mert rendelkezik a csoportházirend-szerkesztővel. Így, ha Pro verziót használ, a következőket kell tennie a „OneDrive beállítása” értesítés zárolásához:

  • nyomja meg Windows kulcs , típus gpedit.msc és nyomja meg a gombot Belép.
  • A Helyi csoportházirend ablakban lépjen a következő helyre:
    Helyi számítógép-házirend> Számítógép-konfiguráció> Felügyeleti sablonok> Windows-összetevők> OneDrive.
  • Keresse meg Akadályozza meg a OneDrive használatát a fájlok tárolásához a jobb oldali ablaktáblán, és kattintson rá duplán.
  • Amikor a Tulajdonságok ablak megnyílik, válassza a lehetőséget Engedélyezve.
  • Kattintson a gombra Alkalmaz és rendben a változások mentéséhez.
  • Most zárjon be mindent, és ellenőrizze, hogy megjelenik-e a „OneDrive beállítása” hiba.

2. módszer: A Parancssor használatával állítsa le a „OneDrive beállítása” felugró ablakot

Ha nem a Windows 10 Pro verzióját használja, akkor nincs hozzáférése a Csoportházirend-szerkesztőhöz. Ezért az egyetlen módja annak, hogy megakadályozzuk a rendszert a OneDrive beállított üzeneteinek létrehozásában, ha olyan rendszerleíró bejegyzést adunk hozzá, amely megakadályozza a OneDrive futtatását. Mivel ez a módszer megköveteli a rendszerleíró adatbázis módosítását, ne felejtse el hozzon létre biztonsági másolatokat a rendszerleíró adatbázisból .

  • nyomja meg Windows billentyű + R , típus regedit és nyomja meg a gombot Belép.
  • A bal oldali ablaktáblával navigáljon a HKEY_LOCAL_MACHINE Software Policies Microsoft Windows belépés.
  • Kattintson a jobb gombbal a gombra ablakok és válassza ki Új -> Kulcs.
  • Nevezze el az új kulcsot Egy meghajtó (ha már létezik ilyen kulcs, hagyja ki ezt a lépést).
  • Ezt követően kattintson a jobb gombbal a gombra OneDrive rendszerleíró kulcs és válassza ki Új -> DWORD (32 bites) érték .
  • Nevezze el az új értéket DisableFileSyncNGSC . Ismételten, ha ez az érték már megvan, hagyja ki ezt a lépést.
  • Ezután kattintson duplán a DisableFileSyncNGSC érték hogy nemrég hoztad létre, és értékére változtatod 1 .
  • Végül zárja be a Beállításszerkesztőt, és indítsa újra a számítógépet.

Remélhetőleg sikeresen letiltotta a „OneDrive beállítása” előugró ablakot a fenti utasítások segítségével. Ha egyik módszer sem működött, kérjük, tudassa velünk, hogy újra megoldhassuk a problémát.

TIPP: A Windows szakemberei nagyon javasolják a rendszer telepítését és rendszeres átvizsgálását egy professzionális optimalizáló eszközzel, például. Ez a program megakadályozza a sérült rendszerleíró bejegyzések, sérült rendszerfájlok, rosszindulatú programok vagy más potenciálisan veszélyes tartalmak tárolását, amelyek negatívan befolyásolhatják a számítógép teljesítményét.

Optimalizálja rendszerét, és hatékonyabban működjön

Optimalizálja rendszerét most! Ha nem akarja manuálisan megvizsgálni a számítógépet, és megkísérli megtalálni a lassító problémákat, használhatja az alább felsorolt ​​optimalizáló szoftvereket. Ezeket a megoldásokat a wimbomusic.com csapata tesztelte, hogy biztosak legyenek abban, hogy segítenek a rendszer fejlesztésében. A számítógép egyetlen kattintással történő optimalizálásához válassza az alábbi eszközök egyikét:

Ajánlat Kompatibilis valamivel Microsoft Windows Kompatibilis valamivel OS X A problémád maradt?
Ha nem elégedett a Reimage programmal, és úgy gondolja, hogy az nem javította a számítógépét, forduljon hozzánk bizalommal! Kérjük, adja meg a kérdésével kapcsolatos összes részletet. Reimage - szabadalmaztatott speciális Windows javító program. Diagnosztizálja a sérült számítógépét. Megvizsgálja az összes rendszerfájlt, DLL-t és rendszerleíró kulcsot, amelyeket biztonsági fenyegetések károsítottak. Reimage - szabadalmaztatott speciális Mac OS X javítóprogram. Diagnosztizálja a sérült számítógépet. Megvizsgálja az összes rendszerfájlt és rendszerleíró kulcsot, amelyet biztonsági fenyegetések károsítottak.
Ez a szabadalmaztatott javítási folyamat 25 millió összetevőből álló adatbázist használ, amely a sérült vagy hiányzó fájlokat helyettesítheti a felhasználó számítógépén.
A sérült rendszer kijavításához meg kell vásárolnia a rosszindulatú programok eltávolító eszközének licencelt változatát.

Védje online adatait VPN kliens segítségével

A VPN kulcsfontosságú, amikor arról van szófelhasználói adatvédelem. Az online nyomkövetőket, például a sütiket, nemcsak a közösségi média platformjai és más webhelyek használhatják, hanem az internetszolgáltatója és a kormány is. Még akkor is, ha webböngészőjén keresztül alkalmazza a legbiztonságosabb beállításokat, akkor is nyomon követhető az internethez kapcsolt alkalmazásokon keresztül. Ezenkívül az adatvédelemre összpontosító böngészők, mint például a Tor, nem optimális választás a csökkent csatlakozási sebesség miatt. A legjobb megoldás a legmagasabb szintű magánélethez - legyen névtelen és biztonságos online.

Az adat-helyreállító eszközök megakadályozhatják a fájlok tartós elvesztését

Az adat-helyreállító szoftver az egyik lehetőség, amely segíthet Önnekállítsa vissza a fájlokat. Ha töröl egy fájlt, az nem tűnik el a levegőben - addig marad a rendszerén, amíg új adatok nem kerülnek a tetejére. egy helyreállító szoftver, amely a törölt fájlok működő példányait kutatja a merevlemezen. Az eszköz használatával megakadályozhatja az értékes dokumentumok, az iskolai munka, a személyes képek és más fontos fájlok elvesztését.